Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den yttersta vågen i dig

 

Kunde vi älska den morgonen

som om natten aldrig funnits,

kunde du beröra mig så djupt

att varje andetag var

den yttersta vågen

i dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-01 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin..
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP