Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärligheten börjar alltid hos en själv


Vägskäl

Jag bryter mina bojor
Står ej längre ut!
På mina självpåtagna plågor
jag vill nu ha ett slut

Jag spelat en teater
med mig själv i huvudroll
Slungats runt i livet
med huv´et som en boll

Nu lämnar jag min ställning
som narr i tragedin
Bryter alla fängsel,
ler mot rädslan med ett grin

Tog död på allt inom mig
för att passa andras spel
när jag i själva verket är,
helt rätt och utan fel

Nu sparkar jag min roll,
att låtsas vara man:
Nu vill jag vara människa
som gör så gott hen kan




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP