Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialens grymma resonemang



De pratar om anknytning.
Att det lilla omhändertagna barnet inte kan förstå att vänta
på en mor att bli frisk
och en mor kan ju bli sjuk
igen
vem vet...
De säger att det lilla barnet måste knyta an nu,
till den nya tillförordnade familjen,
för att kunna ha trygga relationer
även i framtiden
anknytas till den nya familjen
som även den ska berövas honom
när han väl börjar älska
om han börjar älska
för detta är svårt
när Liten redan är trasig
Han bara hänger med
skrattar och är glad
men har slutat tro
att någonting består
Samtidigt är mor på tillfrisknande
De båda ska återförenas
i sinom tid
sådan är planen
säger till och med soc
Men först måste vi som älskar motas undan,
backa,
hålla oss undan,
så att han vänder sin tillit till det nya istället
Vi får inte störa
inte förrän han slutat tro
att vi kommer tillbaks

När han sett sig om
efter någon ny att älska
kan han få komma tillbaks till oss.
För det lilla barnet vet inte att vänta.
Och det är inte längre vi
som torkar hans tårar
när han gråter




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 08:11



Bookmark and Share


  aol
så berörandestark text hoppas ditt barnbarn får komma tillbaka till sin mor,
2013-09-02

  SatansSon VIP
verkligen bra skrivet. hoppas djn dotterson snart förenas med din dotter snarast möjligt.
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima