Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst



I höstens första strålar badar vi, under trädet som fällt några röda löv. Det är vi undangömda från världen. På en filt ligger vi nakna, omslingrande. Du ligger över mig och pillar på mina ögonfransar. Jag har målat dom blåa idag, för jag vet att du älskar det. Min hårslinga i pannan klistrar sig som en vattendroppe. Jag kan inte andas. Vågar inte. Jag är rädd att du ska försvinna.

- Vill du ha mig viskar du hest. Men jag är oförmögen att svara för jag är upphetsad likt en bristande vårflod.

När du kysser mig smakar det passion. Våra tungor rör varandra hetsigt. Saliv mot saliv in och ut i våra munnar. Jag trycker hela min kropp mot din så att du inte ska ta dig loss. Dina höfter rör sig i samma takt som mina och du smeker mina bröstvårtor som nu är ömma efter dina hårda kyssar tidigare.

-Jag vill ha dig stönar jag. Ingen hör. Bara vi. Under trädet. Dom dolda. För vi får inte vara här. Vi borde inte vara här. Men jag vill så jävla mycket.

När du kommer in i mig ännu en gång är jag redan våt och redo. Det ömmar men jag glömmer det nästan direkt.

Du och jag i solen. Lika varma.

När vi är klara har marken vibrerat ner resten av löven från träden. Det är höst.




Fri vers av Tess74
Läst 351 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-02 12:24



Bookmark and Share


  filharmoniker
Mycket vackert! Hösten är som en själslig metamorfos
2013-09-09

  Gabrielle Laurèntzen
Varmt, passionerat och uttrycksfullt om härligt äventyr bland höstlöven ...

Så läckert!
2013-09-09

  aol
två kroppar som smälter samman i alltet, underbart,
2013-09-09

    ej medlem längre
"Lika varma."
Snyggt.
2013-09-04

  Elina Vacker
Vilken höstvisa...vacker och uttrycksfull. Sensommarens sista värme i naturen och i längtande kroppar

Elina
2013-09-03

  Carina Bendix
Låter som en härlig stund bland höstlöven. ;)
2013-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker naturskildring i kärlekens värld!
2013-09-02

    Dan Myrbeck
Annorlunda mot dina andra
texter i och med naturbeskrivningen.
Härlig!
2013-09-02

  Lars Hedlin
Du skriver med hela din själ vackert och varmt ;)
2013-09-02

  Tabac VIP
Wuuw!
2013-09-02

    basen
Erotik som lyckas hålla höstkylan stången.
Så trevligt Queen.
2013-09-02

    ej medlem längre
under ett träd..
en rymd av lycka..
fin och varm text!
2013-09-02

  peter markurth
fin text om skön sx ute, brukar jag med ha...
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74