Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inhängnad












dignande ögon dikterar
krökt spår runt fönstret
en reflektionslös blick
aldrig sluten aldrig öppen

orden har släpats som fångar
över ett taggtråd



























Fri vers av Anachronism
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism