Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarens bedagade skönhet

Tät, snårig grönska
frodig men snart nervissnad
Bedagad skönhet




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 16:06



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
"Bedagad" tycker jag är lite taskigt att säga. Vi natursvärmare ser hellre den eviga skönheten som ständigt ändrar färg och form, men som ändå alltid är Moder Natur! :-)
2013-09-10

    ej medlem längre
Eternal Beauty
- thats how I
conceive it.
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP