Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS. Vinet på bilden har inget med texten att göra


Alla borde ha en drottning i köket





Jag är inte bara snygg
Jag är en jävel på att laga mat också




Fri vers av Tess74
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-02 16:55



Bookmark and Share


  Mike
Lysande!
2013-09-06

  Solitaire VIP
Ja så är det!
Allting får man göra själv.
Maten, underhållningen och PR-jobbet.
Disken med, förmodligen :S
2013-09-03

  Ericafika
Hallelujah!
2013-09-03

  Lars Hedlin
Ahaa Therese ala carte ;)
2013-09-03

  Elina Vacker
Haha, just precis! Fy fan vad jag är bra, tralalalalala. Ibland får man dunka sig själv i ryggen när ingen annan fattar vad man behöver. Perfekt text och introt med vinet så bra. Eventuell likhet med verkligheten är endast en tillfällighet, men gäller endast vinet. Snyggt!
2013-09-03

    Dan Myrbeck
Underbart!

Drottningen besöker mig imorron.

Tricket att laga en bra drottningkompott
är att INTE krydda med salvia -
utan med silvia!
2013-09-02

  peter markurth
fyndigt
2013-09-02

    ej medlem längre
mat som e så gott! *
2013-09-02

  Kaptenlöjtnant
HA HA HA

själv bor jag i en baja maja....
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74