Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dansar vi inte längre?

 

I det rum

där du och jag dansade

svävar ännu din doft,

hör jag fortfarande din takt

bära mina steg över golvet

 

I det rum

där du och jag älskade

känner jag fortfarande

din åtrå pulsera,

 

Varför dansar vi inte längre?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP