Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig

 

Om jag så skriver

tusen ord

varje dag

i resten av mitt liv

till dig

kommer jag aldrig

någonsin

kunna beskriva

min kärlek

till dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 19:32



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP