Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende





Såg du mina blickar idag
Vet du vad dom sa

Jag knullade dig med ögonen
Slet av dig dina mjukisbyxor

Jag kysste ditt nyckelben
Bet på din hals

Men det vara bara i mina tankar
Egentligen satt du mitt emot mig

Och bara log




Fri vers av Tess74
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-03 20:41



Bookmark and Share


  Mike
Jäkligt bra skrivet med många dimensioner.
2013-09-06

  Lars Hedlin
;) Hett
2013-09-04

    ej medlem längre

Ljuva kontraster ...
2013-09-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
inte konstigt att personen log
uppfylld utav dina tankar
2013-09-04

    ej medlem längre
fängslande..är texten
tycker jag
2013-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådana tankar är härliga! Ibland bra att dom inte syns.
2013-09-03

    ej medlem längre
Dagdrömmar, vilda och erotiska..vi har dem alla.. Bra beskrivit
2013-09-03

  Carina Bendix
Rått och hett men samtidig ömt och kärleksfullt. Bra skrivet!
2013-09-03

  PPQ
gillar att läsa dig, måste spara dig som skrivarvän
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74