Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och din jävla sexiga tighta tröja





Den där svarta tröjan

Den smekte din kropp så jävla perfekt

Ditt nyckelben skymtade fram

Jag ville leka med din bröstkorg

Mina fingrar fumlade efter dig

Men du var alltid några meter längre bort

Blickar som flackade

Luften som darrade

Mellan oss

Orden du skrev till mig fastnade

Någonstans i mitt sinne

Vill vara under din svarta tröja




Fri vers av Tess74
Läst 287 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-03 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) wouser ;)
2013-09-04

    ej medlem längre
Hehe, många som vill me :). Ja snygg text Therese.
2013-09-03

    Dan Myrbeck
Ser nog dubbelt nu:

Min kommentar 2 ggr
+
Två läckra tejer
på samma gång -

sjunger polygamins sång!
2013-09-03

  Tess74
Det gör jag alltid....Grrr ;)
2013-09-03

  Carina Bendix
Gör vad du vill T!! :D
2013-09-03

  Tess74
Kommer slita av dig den C ;)
2013-09-03

  Carina Bendix
Jag sätter på mig tröjan nu och kommer över till dig..;)
2013-09-03

  Tess74
ja Carina, det är det ju ;) Suck dina nyckelben :D
2013-09-03

  Carina Bendix
Ledsen killar..det är min svarta tröja hon skriver om..;) hehe
2013-09-03

    Dan Myrbeck
Jo då,
ja minns de där!
Härligt!
2013-09-03

    Dan Myrbeck
Jo då,
ja minns de där!
Härligt!
2013-09-03

    ej medlem längre
Jag..har en svart tröja..och en blå..och flera bruna *ler*

Läcker text
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74