Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon fann sin lycka.

det där hon såg överallt,
i allt hon gjorde och kände,
det måste varit det hon letat efter.

stjärnorna var inte längre bara stjärnor,
de bildade rader av små pärlor
på den vackra natthimlen.
och himlen var inte längre mörk och tvär,
trots att klockan var långt över midnatt.

i både stort och smått
såg hon saker hon aldrig tidigare sett.
tankarna i hennes huvud tog ingen energi längre,
de gav henne energi.
som en levande motor i hennes kropp,
något som fick henne att vilja fortsätta.

hon såg allt tydligare,
alla färger och former.
hon kände dofter som hon tidigare aldrig känt.
hon andades, hon levde.

och någonstans i den nya världen
av upptäckter och harmoniska känslor,
ville hon stanna.
njuta.

för det måste varit detta hon letat efter,
när hon sökte lyckan.
hon hade hittat den tillslut,
det kunde inte vara något annat.




Fri vers (Fri form) av Karolinas fina
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolinas fina