Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfångare.

jag tänker inte kapitulera igen,
inte ge upp och lägga ner mina vapen.
jag ska fortsätta kämpa
för dig och mig
och för allt jag tror på.

ingen ska få se mig slösa bort mitt liv
på att hjälplöst lägga mig på marken
eller släppa taget om mina drömmar.

drömmarna ska aldrig få tyna bort till ingenting.
jag ska aldrig förminska dem
och jag tänker aldrig någonsin
låta någon annan göra det heller.

mina drömmar är mina drömmar
och en dag ska de bli min verklighet,
om jag så ska kämpa tills jag dör.




Fri vers (Fri form) av Karolinas fina
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-03 23:42



Bookmark and Share


  Sickan1999
Fin text med starkt budskap. Jag gillar sättet du skriver på :)
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Karolinas fina