Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hans närhet vill jag vara.

00.49
vad gör jag här,
ensam?
var är han som skulle hålla min hand
och viska alla ord jag ville höra,
han som jag skulle få kalla för min?

var är han ikväll,
hur ser han ut?
vad säger hans ögon till mig
när orden har tagit slut?
och vad svarar mina bruna ögon honom?

jag skulle ljuga om jag säger att jag behöver honom,
jag står på egna ben
och jag klarar mig alltid.
men jag saknar att ha någon nära,
någon jag kan ge all min oändliga kärlek till
och som ger mig kärlek tillbaka.

ikväll saknar jag honom lite extra
och jag kommer sakna honom ännu mer imorgon,
när jag vaknar upp till ännu en ny dag,
ensam.

vad gör jag här,
fortfarande utan honom?




Fri vers (Fri form) av Karolinas fina
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-03 23:41



Bookmark and Share


  agneta pichler
de e ju mina ord.. * ler stort *

finns fler som tänker som jag

fint skrivet!
2013-09-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sin känsloförmedling
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Karolinas fina