Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelser och refkexioner


Brittsommartid

 

Sommaren vände plötsligt

sina steg tillbaka 

 

Brittsommartid

överraskar 

med

ljummen friskhet

klarblå himmel

 

*

 

njuter brunch 

i uteplatsens skugghörn

 

beundrar 

piprankans välvda båge

som minner om

vårt gamla Bengtstorp

 

söker stillhetsro

djupt inom

 

borttappad för en tid

av själens virrvarr

och kroppens ständiga

förflyttningar

 

*

 

tankefrågor

 

vad vill jag

egentligen

 

vart ska min väg gå

 

har jag ett mål

 

eller

 

är existensen allt 

 

*

 

vill så gärna bygga tillitstro

 

 

lägger ännu en byggkloss

till mitt livsverk

murar med

lekfull förtröstan

 

dagsverket

vid mitt staffli

kan börja

 

*

 

TACK

DU MÄKTIGE

 

som skapade

Brittsommarens

avskedssång

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 512 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-04 12:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skön känsla i din skrift!
2013-09-26

  Ljusletaren
Gillar dessa dina ord så:
"söker stillhetsro

djupt inom



borttappad för en tid

av själens virrvarr

och kroppens ständiga

förflyttningar



*



tankefrågor



vad vill jag

egentligen"

Valet är alltid människans eget ;.)
Bra ordat/kram
2013-09-12

  SpamPippiL VIP
Att känna tacksamhet är stort. Du skildrar det bra.
2013-09-10

  Maria Sundelin VIP
Härlig naturbild du fångat
2013-09-10

    ej medlem längre
mmm... ljuvlig..
2013-09-08

  aol
vilken vacker och fin avskedssång
2013-09-06

  Maria T
Så vacker avskedssång
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...ännu en tid att njuta av värmen...
2013-09-05

  ULJO
Mycket vackra ord att ta till sig
2013-09-04

    ej medlem längre
Tack för att du bjuder in oss att dela denna sköna stund
2013-09-04

  Eva Helene VIP
En stund av stillhet, eftertanke och tacksamhet, fint att få dela den med dig här i din sköna text och tillika bild.
2013-09-04

    ej medlem längre
Varma mjuka ord som nynnar lugn och tillförsikt.
2013-09-04

    Dan Myrbeck
Vacker, filosofisk!
2013-09-04

  Lars Hedlin
En mycket bra skapad text!
2013-09-04

  Chawa VIP
Jag känner eftertanke, ro och tacksamhet i orden...! Så fint!
2013-09-04

  Nina.H
Du skapar harmoni i både
bild och text, tankar som
vävs in i den vackra om-
givningen.. skön läsning,
själsligt och för ögat!
Applåder!!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter