Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta händer

Lätta händer

sveper

över morgonstundens

under

andlösa sinnen

tynger

gråtonat dagsverk

 

Småsten skingras

fråntogs

allvarets härdsmälta

risken blev

sorg

i gjutet

ansikte

 

Lätta händer

fingrar

av kärleksfulla

mosstuvor

 

Sanddynor silas

av

vågornas hopp

 

Dagen finns där

Du finns där

 

Lätta händer

tar

skulden ur dess vagga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-09-07

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-07 09:35



Bookmark and Share


  surface to air
Vilken vacker text du har skrivit!
2013-09-12

    ej medlem längre
Mjuka underbara ord att läsa!
2013-09-07

  Lars Hedlin
Jätte fin och öm!
2013-09-07

    ej medlem längre
så fin så!
2013-09-07

  träsnidaren
En mycket vacker text att njuta av denna septembermorgon!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall