Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När stormen tog min oskuld kunde jag simma mig lugn i ditt varma hav


Kärlekens kopparstick

 

Bakom vågens pyramid

öppnar morgonljuset sina ögon,

 

om jag vågar viska dig vaken

ska himlen stråla sin ton

i kärlekens kopparstick.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP