Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkorn

Tänkte på vad en vän sa om att leta efter det positiva i tillvaron.
Hyresvärden kom för att slänga ut mig. Nä men vad trevligt sa jag men skall du inte ha en kaffe först... och kanske en kaka till?
Jodå, det ville han och vi satte oss ner vid fikabordet, hade en fin prat och det slutade med att jag flyttade in i dennes lägenhet istället och så slängde vi ut honom.
Så kan det gå!




Övriga genrer av hansensson
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-05 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson