Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag





Du och jag
Alltför lika

Livsfarligt

Du är ung
Jag är jag

Vi leker en lek
Jag vill inte sluta

Dina ord bränner
Långt som fan därinne




Fri vers av Tess74
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-06 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark
2013-09-07

  Carina Bendix
Spänning och äventyr är bra, men det ska inte bli farligt..ta hand om dig!!
2013-09-06

  Elliinor
Tycker det låter underbart!
2013-09-06

    ej medlem längre
och himlen..
kom att ge sin
välsignelse..
2013-09-06

    ej medlem längre
Keep playing..it makes for good poetry
2013-09-06

  Kaptenlöjtnant
förlåt therese, vi är fina vänner du och jag.

2013-09-06

  Quasimodo
Ett dilemma i en skön sak som kan vara både gott och ont.
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74