Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Briseringspunkt (2013)


Man kan skrika
man kan förbanna
men dom stora förändringarna
är alltid för ofantliga

vi är inte kapabla
i moment och ögonblick
att förstå det som händer
vi står med askan

men i en ny dag..




Fri vers av Järnkatten
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-07 06:52



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om
2013-09-11

  agneta pichler
nog e de så..
2013-09-07

  walborg
Symbolmättat och bra
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten