Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.trueactivist.com/gab_gallery/a-pastor-asks-a-politician-why-he-supports-gay-marriage-it-seems-he-wasnt-prepared-for-his-reply/


Värmande mänsklighet

Jag lyssnade en stund på vad du sa

Du gav röst till förståelsen och medvetenhet
så nära Gudomlighetens varma enkelhet gav du klarhets ljus

Det är människor som du
som gör en förändring

veckans ros är din








Fri vers av Elwania
Läst 333 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-07 16:26



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Heja Kevin Rudd! Bra talat av honom! Och fin vers du gjort med anledning av detta. Tack för länk och dikt.. :)
2013-09-07

  aol
vacker är din tanke
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania