Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan allt





Jag hatar dig
Jag älskar dig
Trasig som en gammal docka
Kan någon bara laga mig
Eller slita sönder mig helt
För här i mellanläget vill jag inte vara
Här är det som allra sämst




Fri vers av Tess74
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-08 09:34



Bookmark and Share


  Mike
Stark text. Jag kom att tänka på en rad ur en låt: "You know that I love you, but I hate you, 'Cause I know I can never escape you"
2013-09-08

  Angel of love
Igenkännande och så jävla jobbigt, kram
2013-09-08

  Carina Bendix
Väldigt bra skrivet! Känner igen mig så mycket..
2013-09-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Cruel true and well described!
2013-09-08

  aol
smärtsamt berörande och sant,
2013-09-08

  Lars Hedlin
Stark och smärtsam
2013-09-08

    ej medlem längre
Berörande text. Med orden når du ända fram..
2013-09-08

  Estelle VIP
Känner igen!
Att det alltid ska dra och slita åt alla möjliga håll.
Så typiskt.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74