Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandade

Till begynnelsens strand
Jag vill nu vandra
Med dig hand i hand
Och inte dig klandra

Om ditt slott är av sand


Ty hoppets vingar oss ännu bär
Dit allt från början tog sin fart
I sanningens rena atmosfär
Med en helt ny start


Strandade vi är




Bunden vers av amolunda
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-08 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen fin text...får mig att själv vilja vandra en stund på en vacker strand.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda