Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnnatt så klar

 

Om du kunde finna

mitt tomma rum,

skulle du höra

mitt hjärta eka

längtan

under nattens

gnistrande himmel.

 

För underbar är du

min stjärnnatt,

så klar

att inte en enda sekund

kan min kärlek

slita sig från dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-08 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vackert ...
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP