Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orange och brun

Jag målar mina naglar i 

höstens färger

orange och brun

som löven på marken

fast de är gröna än

och de flesta är kvar i himlen

 

men det regnar i London

och det är tungt att gå

droppar från kläder och hår

en säkerhetslina fastknuten runt magen

som någon långt bakom mig 

frenetiskt drar i

kom hem




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-08 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson