Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skrev: "Men hjärtat."

Dom säger,
när du sover mindre så lever du mindre
Och jag kan inte det där med sömn,
eller verklighetsuppfattning
Men jag kan inte minnas när jag sov
Det var nog en miljon år sedan
Och jag har svårt att tänka mig
att ett liv nånsin känts längre




Fri vers (Fri form) av Jim Friberg VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-09 00:02



Bookmark and Share


  Tess74
Du är så bra... och jag hoppas John Blund kommer
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP