Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmapoäng






Hjärtat mitt tillhörde dig
Det var inte så länge sedan
Vad hände?

Livet
Det jävla livet

Har jag för lite karmapoäng?

Något fel är det
Jag orkar inte ens fundera på vad

Väntar bara på nästa storm
Kanske är den redan här
Kanske överlever jag den




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-09 00:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och kan förstå just hur det kan vara!
2013-09-10

  Carina Bendix
Jag vet precis hur du känner..kram
2013-09-09

    Dan Myrbeck
Tänk om du har för
mycket karma?
2013-09-09

  peter markurth
karma kommer
2013-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, dessa stormar som livet alltid ger! Ibland blir man så trött. Önskar lugn och ro.
2013-09-09

    ej medlem längre
Livet har ibland lite för många överraskningar och man slutar aldrig att förvånas längre. Jag försöker då att andas in den nya friska luften som kommer till mig och fylla mig med ny kraft och energi. Man kanske ska suga i sig av livet på samma sätt som det suger ur en själv...kram
2013-09-09

    Jim Friberg VIP
"Och stjärnorna ser, sånt som bara stjärnor ser"
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74