Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon och dimman sluter sig om världen




Min mage är trasig. Och why not liksom..jag är ju ändå trasig i själen, så varför inte låta hela kroppen totalkrascha också. Bristen på sömn gör sig påmind. Jag börjar bli yr och har konstiga drömmar dom få timmar jag sover. Under ögonen samlas dom svarta ringarna och påminner mig om hösten som hägrar utanför. Dimman i luften tätnar och jag går vilse lite mer. Mina känslor är utanför kroppen och fladdrar runt. Jag är som en vilsen liten ängel på jorden. På radion sjunger Melissa Horn att hon ska stå utanför det där som hon blir ledsen av, och jag tänker att hon är rätt klok. Jag ska också stå utanför allt som gör mig ledsen. Jag orkar inte fälla tårar. Orkar ju knappt le längre. Sitter själv i köket. Äter mitt protein och försöker tömma hjärnan. Men den fortsätter snurra. Jag behöver nåt att hålla i. Någon. Jag vill krypa upp i en famn och bli kliad i huvudet. Jag vill inte älska så jävla mycket. Vill inte läsa det du skriver till mig. Vill inte tänka på dig. Men du är det enda som upptar mina tankar. Just nu är jag livsfarlig för mig själv och jag törs inte se mig i spegeln. Är rädd för mig själv. Jag vet vad jag måste göra men det är så svårt. För i botten där inne i min själ så älskar jag ju dig så det värker. Men du och jag. Vi är inte bra för varandra.




Fri vers av Tess74
Läst 313 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-09 08:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse till max..Kram
2013-09-10

  Carina Bendix
Väldigt berörande text! Du skriver direkt från hjärtat och det gillar jag!
2013-09-09

  Kaptenlöjtnant
Den var sorglig du

keep on
2013-09-09

  Mizza
"Just nu är jag livsfarlig för mig själv".. <3
2013-09-09

  Angel of love
Du griper tag och berör starkt..
Kram
2013-09-09

    ej medlem längre

verkligen en text som griper tag
ärlig och utlämnande
2013-09-09

  peter markurth
fruktansvärd text, mycket bra
2013-09-09

    ej medlem längre
du skriver så himla bra om dina känslor och det verkar ju som att du har insikt..
2013-09-09

    ej medlem längre
Mycket vemodig och sorgsen text.
2013-09-09

    ej medlem längre
himla stark... och berörande...
2013-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt! Livets eviga fråga, ska förnuft eller känsla segra?
2013-09-09

    ej medlem längre
Ren, renande text.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74