Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation




Slå mig sa jag och andades lika tungt som dig. Våra kroppar var svettiga och blåa efter att ha utfört en kamp mot varandra. Jag satt gränsle över dig, och vi flåsade ur oss det sista av våra krafter. Du log ett snuskigt leende när jag sa orden till dig. Sedan slog du din handflata över min kind. Det sved så skönt. Jag njöt ända ner i tårna och tillbaka. Igen stönade jag fram. Och du slog mig hårt, tog sedan mina kinder i dina händer och kysste mig hårdare än någon annan har gjort förut. Det smakade blod i munnen och jag slet sönder din rygg. Ville under din hud. Inpå ditt kött. Du kände lika. Drog i mig. Slet sönder den sista desperationen av det som var jag. Vi fortsatte att älska. Knullade sönder varandra. Rullade runt i varandras lågor. Dina fingrar i mig. Min tunga i din mun. Min mun runt din penis. Jag ville aldrig sluta. Vi fick aldrig nog. Timmarna passerade likt sekunder och jag exploderade om och om igen.




Fri vers av Tess74
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-09 19:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Som jag tolkar det så handlar texten om just desperation. Att vilja komma in under huden, att uppgå i en annan människa med alla känlsor. Men det gör också ont. Att komma för nära.
2013-09-10

  Lars Hedlin
Wow effect verkligen stark och bra!
2013-09-10

  Carina Bendix
Wild and crazy..;)
2013-09-09

  Angel of love
Hetsigt hett och grymt vackert..
2013-09-09

  Tess74
Jag är inte jag i texten. It´s just fiction!
2013-09-09

    ej medlem längre
Hade ni kul? Beundrar ditt mod här..
2013-09-09

  peter markurth
hmm, låter äkta, bra skildrat
2013-09-09

    ej medlem längre
ett stycke dynamit!!
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74