Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymningsglöd




dalen
vilar


ett
stilla




hör du


fjädermoln
falla




skymningsglöd
fäller




ormbunksbladens
mantlar





stenhänder
är öppnade
insikter




hon sitter i bosättnings
ringen


invid
stenens lä





fingrar
liljevita

spelar
lyrans
ormbunkssträngar




toner förs
vida
in




han

skogsvandraren
drömmer



kuddvarets rosendoft




skymningen
fäller tunga
ögonlock




kysser
hennes händers floder



bäddens
vita kiselsand

strålar
deltatoner



ur


skymningen
tändas



eldar



i skedens
kupade



silver
spänne



däri



skymningen
sluter
mig


i sina silhuetters
skarpa
skärpta


linjer



rena



varur



aftonstjärnan





knäpper
händer



fingrarna
är




korgen



vilken bär

solnedstigan






i sjöns


vida

ögonrymder







Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-09 21:49



Bookmark and Share


  Anna*
Oj, så vackert! Jag har saknat att läsa dina underbara alster! Applåder
2013-09-10

  Lars Hedlin
Så fint och varmt skrivet!
2013-09-10

  aol
så vackert svävar diktarjagets penna här,
2013-09-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart...
Tack :)
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser