Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se världen

Snurrar nära

universums mitt


med längtan

att stå helt stilla

i centrum




Fri vers av livsdans
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-10 14:12



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Här leker du med orden i en underbar kombination!
Och det sammanfattar verkligen att hitta lugnet i kärnan!
Bokmärker och jublar!

2013-09-22

    ej medlem längre
just så!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans