Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mommo

Jag lägger min varma hand

och formar den mot din

ljusa kind

så len

så vackert spröd

 

Jag ska vaka över dig

i natt

och för evigt

 

Gå inte ifrån mig

flyg inte

inte än

 

Din hand vidrör jag

sårbart

ådror som vandrar

vandrat

 

Jag kommer längta

så oerhört

smärtsamt

jag hör din röst

 

Min lilla flicka

du har ett speciellt rum

i mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-09-10




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-10 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömhet!
2013-09-11

    Amisan
Så ömsint och fint skildrat.
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall