Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står helt still!

Tiden står helt still


Vad händer med alla val som blir över?


Livet kan vara så svårt


Livet kan också vara sjukt kul


Vad väljer du?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 295 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-11 09:38



Bookmark and Share


  agneta pichler
svårt Lars..

jag vill ha sjukt kul
ibland har jag de oxå..

men man får inte glömma
tid att tänka över

annars kommer aldrig dem där skit kul stunderna


2013-09-13

  Magica VIP
Ibland kan man inte välja, ibland är livet FÖR svårt. Trevligt dock för de som kan det och gratulerar dig om du tillhör dem :)
2013-09-12

  Carina Bendix
Bra tankegång..önskar att det var så enkelt, att man bara kunde välja sådär..
2013-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Hmm...val som blir över...det måste jag fundera lite på...
2013-09-11

    ej medlem längre
Det blir Hurra inom av dina ord..
2013-09-11

    Dan Myrbeck
Ja fattar.
Du kommer ALDRIG
att bli äldre än 44.
2013-09-11

  bumerang
Lité civil olydnad skadar inte.
Mer av det väljer jag.
2013-09-11

    Mia Sedvall
Bra tänkt!!
2013-09-11

    ej medlem längre
Nyttig fråga!
2013-09-11

  Fem hjärtan VIP
Bra och tänkvärd text!
2013-09-11

    ej medlem längre
Mycket bra Lars!
2013-09-11

  Anya VIP
Tycker särskilt mycket om raden;
Vad händer med alla val som blir över?
Klokt!
2013-09-11

  Nina.H
Tänkvärda och kloka rader!!
Fint vännen!!
2013-09-11

  Angel of love
Man borde ju välja livet??
2013-09-11

    ej medlem längre
Bra skrivet och kloka tankar...
2013-09-11

  Eva Helene VIP
Gillar dina filosofiska tankar här.
2013-09-11

  Ljusletaren
Jag väljer livet ;.)
/kram
2013-09-11

    ej medlem längre
En fråga man borde ställa sig varje dag.


2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin