Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bild. Dont steal :)


Släpp in mig





Ville bara att du skulle släppa in mig
I din värld

Men jag står utanför

Bankar på din dörr
Snälla öppna!

Jag står här trasig
Kan du lappa ihop mig

Tappat nån bit på vägen
Kom låt oss leta på den tillsammans

Jag vill
Ha
Dig




Fri vers av Tess74
Läst 284 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-11 21:15



Bookmark and Share


  reza.hb
Funderar...Hittar inget finare ord än texten
Touching!
2013-10-08

    Dan Myrbeck
Annorlunda och bra skrivet.
2013-09-12

    ej medlem längre

Mycket berörande läsning ...
2013-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Låt honom tigga och be! Var stark! Han kommer!
2013-09-12

  Lars Hedlin
Stor längtan som vill ut och hitta hem!
2013-09-12

  Elina Vacker
Textens jag vill jag säga: Stäng in Dig och låt den Jäveln knacka. Han är bortskämd den fan, vänj av honom med att vara den som ska tillåta och kanske bestämma sig för nåt. Jaget borde sätta press, inte bara knacka och vara undergiven. Han borde få känna på osäkerhet och inte ta allt för självklart.

Elina
2013-09-11

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2013-09-11

    ej medlem längre
Beautiful..mitt i alla smärta..
2013-09-11

  Kaptenlöjtnant
snygg skiss
jag tror ja snor den :)
2013-09-11

    ej medlem längre
så stark..närmast lidelsefull..
2013-09-11

  peter markurth
fint till den du älskar
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74