Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foetor ex ore

Om jag inte vågar andas på grund av

trolig dålig andedräkt,

är jag då

omtänksam

eller

feg

?




Fri vers av Amisan
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-11 23:07



Bookmark and Share


  petter rost
Diana du goa - jag skulle säga omtänksam OCH feg! En sån j-a dask på käften, makalöst fint!
2013-09-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Tänker ibland
om man bara får ett andetag i taget
Måste man då inte ta emot dom
med både hunger
och glädje
2013-09-23

  Ljusletaren
Det här är för mig en dubbelbottnad text.
Människan ska leva så andas ut och var den du är/kram
2013-09-20

  SatansSon VIP
använd mellanrumsborstar.då slipper du tandsten.
2013-09-12

    ej medlem längre
*L* Den här texten doftar gott i alla fall! /Daniel
2013-09-12

  Lars Hedlin
Bra skrivet ...
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Amisan