Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graná

Ett leende växer långsamt fram
från det djupaste inre
kryper sakta upp mot svalget
ska det bli till ett skratt eller till en sur uppstötning

Varför denna oväntade entusiasm?
längtan efter nostalgi
stekheta dagar i rött damm
långsamt trevande uppåt
svett och brända axlar

Frihet och lycka
ensamhet
men ändå tillhörighet
att finnas till
vara en av det stora hela

Nostalgi i mitt djupa inre
en september kväll i de nordliga delarna
av vår verklighet
man blir aldrig nöjd

sommarkvällar på terrass
tillhörighet, glädje och filosofi
La Alhambras vakande öga
tinto de verano
doften av slumrande stad
som vaknar till liv efter skymningen

Flera månader blir till ett minne
ett romanitiserat minne fyllt med glädje
i glömskan finns de sömnlösa
svettiga
hopplösa nätterna
den skärande ensamheten
ovilligheten att njuta
av en möjlighet som aldrig kommer igen

Men just nu
en känsla
ett leende från djupet
nervöst inre

Nostalgi




Fri vers (Fri form) av everydaydetour
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-12 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everydaydetour
everydaydetour