Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mishto!

Ett rus
Flödande fritt, känns som om jag är på väg att tappa kontrollen
bli galen
på ett bra sätt

Fingrar som spritter,
berg och dalbana i mitt blodomlopp
ett hysteriskt skratt, myror i benen
en tinglande känsla i armarna
knäppande fingrar
noll kontroll


Raggsockar
neongula shorts
mossgrön fleecetröja
Klockan slår 08.00

Regn, kylig morgon
för mycket kaffe
balkan musik på högsta volym
föreläsning som väntar

Hög på mig själv
och livet.




Fri vers (Fri form) av everydaydetour
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everydaydetour
everydaydetour