Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Min pojkvän, min flickvän
min bästa vän, min far
min lillebror, min mor

Att materialisera känslor, en själ, en kropp
patentera livsglädje och glöd
kärlek som produkt
äga en del av någon
ett avlägset objekt

Som kan
kastas bort
utnyttjas, gå sönder, glömmas

För att skapa mening
kategoriserar vi
placerar i bås
begränsar oändlig potential
distanserar oss från livets essens

Det enkla
obundna och gränslösa
försvåras

pronomen
äga en del av en annan människa
ett ord
som skapar oändlig begränsning

Jag
existerar, gränslöst och oändligt
potential
känslor
ostoppbar energi
kärlek

Kan inte paketeras
avlägsnas
objektifieras
är en del av allt

Du är
tilsammans är vi
delar av varandra
gränslösa
simpla, enkla, okomplicerade

Vi är tillsammans




Fri vers (Fri form) av everydaydetour
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everydaydetour
everydaydetour