Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du har gått

Kroppen den värker

halsen den sprängs

men allt var vackert

så det var det värt




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-12 08:25



Bookmark and Share


  Robin V
Suggestivt! Jag gillar.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot