Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild





Jag flämtar i ditt öra
Kysser din hals
Om och om igen
Slickar på din kropp

Hungrig

Du svarar

Din mandom reser sig
Trycker sig mot mig
Vi har startat ett krig
Ingen kan vinna

Vi tvingar varandra
Två vilsna själar
Utnyttjar våran tomhet
För lusten

Du ser en naken kåt kvinna

Jag vänder mig om
Ser in i min spegelbild

Jag ser bara en trasig själ...




Fri vers av Tess74
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-12 10:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs inom!
2013-09-13

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet! Starkt och berörande.
2013-09-12

    ej medlem längre
det är just där..
som sorgen möter lusten..
alldeles märkvärdigt
2013-09-12

  peter markurth
vidrigt då man ser klart, men då kan man fixa till allt, bra text
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74