Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er som kommer i håg Blommans" Dom borde tjacka spikskor" här kommer den i lite modernare tappning.


En hyllning till Blomman !

Björklund han ä ett riktigt arsel,
snor allas barndom utan ett varsel,
han borde tjacka spikskor och listigt dra iväg.

Utrikes minister Calle Bildt
snackar mest på tvitter eller mobilt,
han borde tjacka spikskor och listigt dra iväg.

Våran yngsta å mest rödlätta minister
hon ska fixa jobben, men skapar mest ligister,
hon borde tjacka spikskor, och listigt dra iväg.

Till slut så har vi klownen Fredda,
som även jobbar svart, där han har bädda,
han borde tjacka spikskor, och listigt dra iväg.

Löften, kan ingen jävel ge dom löften,
jag har väl aldrig sett ett värre rövarband.
Snart så måste vi försöka,
få dom där å sluta stöka,
eller tjacka spikskor och listigt dra iväg.

Löften, kan ingen jävel ge dom löften,
jag har väl aldrig sett ett värre rövarband,
Visst är det skit me vår regering,
snacka me dom där, är ju knappt nån mening,
så jag tjackar spikskor och listigt drar iväg.

Så jag tjackar spikskor och listigt drar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jostein Solbrekke
Läst 1887 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-12 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke