Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Kväll

Sitter här ensam vid bordet,
i morse med kaffet och lite sött
provar att åter finna ordet,
fast nu med ett glas rött.

Nu ser man ända upp på höjden,
där våra länder delas i två
för mig så är det rena fröjden,
att sitta och titta så.

I morse såg man inte ner till vägen,
när dimman låg tät som ull
i morgon är detta en sägen,
som sagan om Bill och Bull






Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke