Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag ser solen gå upp,på
en himmel som är blå
dags att säga till vintern, ett
klart men bestämt, hejdå
men jag måste ju ändå säga,
ett jättestort förlåt
till stackars allergikern
som har sin värsta tid framåt

Jag ser solen gå ner, sent
en Söndags kväll
och månen tar över, och
gör himmelen ljus likväl
men jag måste ju ändå säga,
ett jättestort förlåt
till alla er som om natten,
drömmer om egna infernot

Nu fattas bara, att
det i hela världen blir fred
nåt jag inte tror kommer hända
den tid som jag är med
men jag måste ju ändå säga,
ett jättestort förlåt
till er som i framtiden, undrar
hur dom kunde bära sig åt

Jag ser solen gå upp,
en morgon någon gång
där hon skiner på er, som
klarat nålsögats trånga gång
men jag måste ju ändå säga,
ett jättestort förlåt
till alla som inte fick, åka
med i framtidens båt




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 286 gånger
Publicerad 2014-04-22 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke