Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusgrader

I dag bet frosten tag i min kind
jag nös
du rös
vi frös
jag vill ej att kylan ska göra sig påmind
över allt
så kallt
ej ballt
men nu finns det ingen återvändo
snart snö
frusen sjö
vänta tö
så nu ropar jag ut med ett crescendo
gå bort
bli kort
fort gjort




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-27 07:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke