Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade lite toner av Otis Redding här


I min lilla hytt

Sitter här i morron sken
Kommer sitta här när kvällen blitt sen
Ser hur folk bara rusar förbi
Och sedan stressa hem till fritid

Sitter i min lilla hytt
Ser hur dagarna från mig flytt
O ja jag sitter i min lilla hytt
Ett liv flyr förbi

Jag lämnar mitt hem i Värmland
För att jobba i mitt forna hemland
Ser pengarna rulla in
Å ser dom rulla ut igen

Sitter i min lilla hytt
Ser hur dagarna från mig flytt
O ja jag sitter i min lilla hytt
Ett liv flyr förbi

Ser inte ut som det blir nån ändring
Alt ska göras i samma vändning
Att inte folk börjar förstå
Det är inte så man måste må

Nu sitter jag å vilar mina ben
Ändå tills kvällstimmen blir sen
Längtar till en kropp som är len
På blåsåsen i månens sken

Men först får jag sitta i min lilla hytt
Tänka på hur dagarna från mig flytt
O ja jag sitter i min lilla hytt
Ett liv flyr förbi




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jostein Solbrekke
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 08:45



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Mycket fin omtolkning tycker jag. Den är mer än godkänd.
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke