Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The queen in the night






Idag ser jag mig om mot något som står i skuggorna och väntar. Jag skriver en rad. Suddar. Skriker. Sliter håret lite också. Men jag är stark. Långt därinne finns jag. Bryter mig ut. Sakta går jag i gräset. Jag ser på träden omkring mig. I min fantasiskog finns inga rovdjur. Jag och älvorna dansar tillsammans. Sen sätter jag mig vid en tjärn. Dricker det kalla vattnet. Svalkar min strupe som snör ihop sig alltför ofta. Sandpapper i halsen gör det svårt att andas. Men jag ler för jag vet att jag kan mer än detta. Jag är en drottning. Och snart tar jag på mig min krona igen och kysser era pannor när ni smeker mina fötter.




Fri vers av Tess74
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-12 17:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fortsätt att vara den fina vackra själ som du är vännen kram ;)
2013-09-13

  M M Mannheim VIP
Det är nästan så jag säger upp medlemskapet i motståndet till monarkin. Vill gärna vara din undersåte, till dig nattens drottning.
Kram
2013-09-13

  Carina Bendix
Du är en värdefull drottning! Vi alla är drottningar och kungar, ingen är bättre på att vara Du än Du själv, kom ihåg det!!
2013-09-12

  Kaptenlöjtnant
så ska det låta!
2013-09-12

    ej medlem längre
Jag är inte alldelses
övertygad att hålla med
E.N Texten når flera djup
än så. Här vilar fantasi,
och förhoppning! i väl valda
ordalag..
2013-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Just så ska du tänka, Nattens Drottning!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74