Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelnät och lögner

Jag är inte stolt över det

Men jag vet mer en vad du tror

Slumpen har gjort det möjligt

Men det vet du ingenting om

Och lögnen var större än jag trodde

Hur kan allt detta vara möjligt

Att du vill såra mig så


Allt jag anat innan

Har nu fått sina svar

Hur kan du leva med ditt samvete

Hur kan du leva med dig själv

Och le

Hålla om mig hårt

Och säga att du älskar mig

Hur kan du kalla detta kärlek


Spindelns nät växer sig allt större

Hur länge ska det hålla

Hur kunde det ske

Varför blev det som det blev

Vad är det jag gjort för fel


Hur länge ska jag orka...






Fri vers av Anna Nyman
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-12 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så svårt när sånt sker, när man upptäcker svek.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman