Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse




Du vet

Jag tog dig som ingen annan

När jag kysste dina mjuka läppar
Blev du ömsint och hård
Du vaknade i mina armar
Och såg mig i mörkret

Mina gröna ögon blixtrade
När jag slöt mina läppar om din lem
Aldrig hade du känt denna njutning
Aldrig kommer du känna den igen

Du har upplevt mig

Nu finns ingen återvändo




Fri vers av Tess74
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-13 08:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Aw fantastiskt! Sexig och otäck på samma gång!
2013-09-14

  Carina Bendix
Bra skrivet!
2013-09-13

  Angel of love
Stark närhet som känns.
2013-09-13

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2013-09-13

  M M Mannheim VIP
Du skriver så sensuellt vackert om ett möte där man gärna vill ta hans plats.
2013-09-13

    ej medlem längre

berörande stark ...
2013-09-13

    ej medlem längre
stark..likt en symfoni
utav Stenhammar!
2013-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotisk hetta lyser röd i din text. Sorgligt för honom om han aldrig mer får njuta dig.
2013-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt men kanske bäst så. För din skull.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74