Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ode to my friend


Elisabeth Nilsson




Du är stark
Varm
Omtänksam
Du skriver ord som fångar mitt hjärta
Jag känner att du är som en syster jag aldrig träffat
Om vi nån gång möts i verkligheten ska jag krama dig
Jag beundrar dig och din styrka

Nattens drottning sveper in dig i sin famn




Fri vers av Tess74
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-13 09:22



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vilken fin hyllning!
2013-09-13

    ej medlem längre
Suverän hyllning
2013-09-13

    ej medlem längre
ååh, så fint skrivet till en vän..
2013-09-13

    ej medlem längre
Likt ett adagio!
vackert..och ömt
2013-09-13

    ej medlem längre
Ädelt.
2013-09-13

  Lars Hedlin
Så fin hyllning!
2013-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack för dina fina ord, min kära syster i lust och nöd. I hjärtat mitt.
2013-09-13

  M M Mannheim VIP
Mycket fint till en vän!
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74