Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


låt ytan falla




skrattet

förlöste oss

hårda frusna skal

skärvor

krossade terrakottafigurer

den hårda ytan

låg kvar i gräset

där vi skrattade




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-09-13 11:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt skaldat om det befriande skrattet!
2014-01-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
ja vad vore livet utan skrattet!!!!!!!!
2013-12-06

    ej medlem längre
Härliga tre sista rader.
2013-09-18

  Rozsi.kovacs

underbart skriftat
2013-09-18

  Anoo Niskanen VIP
Riktigt bra beskrivet.
2013-09-18

  Angel of love
Befriande skratt, väldigt fint beskrivet!
2013-09-13

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...och det gör jag.
2013-09-13

  Palett
Det befriande skrattet, så betydelsefullt och förenande ........ Så fint skildrat
2013-09-13

  Blåbäret
Skratt har en sådan förlösande, befriande och försonande kraft.
Och ger sådan skön utmattning också...förnöjsamt, liksom. Som om man besegrat med glädjen i topp.
2013-09-13

  Nina.H
Lättnad.. en skön befriande
känsla.. som kan uppnås
av skratt.. fint skildrat!
2013-09-13

  KYREUS of Sweden
freedom, f r e e d o m....
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP